Σοφός Τεχνολογίες

Η εταιρεία Σοφός Τεχνολογίες δραστηριοποιείται στο περιβάλλον των τεχνολογιών από το 1992.

Η εμπειρία όλων αυτών των ετών, μαζί με την αδιάκοπη ενημέρωση και εκπαίδευση στην εξέλιξη της τεχνολογίας μας καθιστά το νούμερο ένα στην προτίμηση και επιλογή των πελατών μας για να τους παρέχουμε λύσεις για την επιχείρησή τους.

Οι πελάτες μας είναι η διαφήμισή μας!

Εστιάζοντας στην ποιότητα και στην πληρότητα των υπηρεσιών μας καθημερινά, δεν επαναπαύομαστε στα όσα μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει.

Στην Σοφός Τεχνολογίες θα καλύψουμε κάθε ανάγκη που αφορά την επιχείρηση με ολοκληρωμένες λύσεις σε μηχανογράφηση, συστήματα ασφαλείας, διαδικτυακή παρουσία.

  • Είμαστε από τους πρώτους που πιστέψαμε, προωθήσαμε και ανταμειφθήκαμε γι’ αυτό, με το σύστημα POS.
  •  Προβλέψαμε πρώτοι την ανάγκη της αγοράς  για γρήγορο και αξιόπιστο service.
  • Φροντίσαμε ώστε ο πελάτης να μπορεί να καλύψει σε μας ένα μεγάλο εύρος αναγκών του. Αγορά συσκευών, προμήθεια αναλωσίμων.
  • Προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας στους πελάτες μας την δυνατότητα παρουσίας τους στο διαδίκτυο, με ολοκληρωμένες διαδικτυακές προτάσεις.

Πελάτες μας είναι από την πιο μικρή έως μεγάλη επιχείρηση, μεγάλες βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, ξενοδοχεία, οργανισμοί, εταιρείες, χώροι διασκέδασης και αναψυχής.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο μας.

HP, CASIO, INTEL, είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που εμπιστεύτηκαν σε μας την προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων τους.

Από το 2005 η εταιρεία Σοφός Τεχνολογίες είναι πιστοποιημένη για όλο το φάσμα των υπηρεσιών της από την εταιρεία TUV.

Πιστοποιημένοι συνεργάτες από τις εταιρείες HP και INTEL.

Golden Partner για την εταιρεία HP.

Προσθέτουμε αξία στην επιχείρησή σας!

Ηχητική περιήγηση