Σοφός Τεχνολογίες

sofos system solutions

Ολοκληρωμένες Επιχειρηματικές Λύσεις

Τεχνολογική κάλυψη της επιχείρησης από το Α ως το Ω!

Η Σοφός τεχνολογίες καλύπτει κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, μηχανογράφηση, ασφάλεια, service.

Μηχανογράφηση

sofos_automation

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και έχοντας λύσεις για κάθε σας πρόβλημα.

Αυτοματισμοί Γραφείου

sofos_automation

Κερδίστε χρόνο και χρήμα αυτοματοποιώντας και συνδέοντας ηλεκτρονικά όλα τα σημεία της επιχείρησής σας, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και βελτίωση υπηρεσιών.

Ταμειακές Μηχανές

sofos_cashier

Ο απόλυτος έλεγχος των ταμειακών σας ροών με τις τεχνολογικά εξελιγμένες ταμειακές μηχανές! Άμεση σύνδεση με την αποθήκη σας και αυτόματη προσθήκη παραγγελιών.

POS

sofos_pos_casio

Οι παραγγελίες σας σε νέα εποχή! Κερδίστε χρόνο στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εξασφαλίστε τις ταμειακές σας ροές, έχοντας άμεση εικόνα της πελατειακής κίνησης.

Συστήματα Ασφαλείας

sofos_security

Προστατεύουμε την επιχείρησή σας με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας. Συναγερμοί, κάμερες, brc, σας προστατεύουν από κάθε λογής κίνδυνο.

Web Solutions

sofos_web

Globalize your business! Εμπιστευτείτε σε μας την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την κοινωνική δικτύωσή της και τις mobile εφαρμογές της.