Ολοκληρωμένες Λύσεις Επικοινωνίας

Ξενοδοχείων – Εμπορικών Επιχειρήσεων – Γραφείων - Οργανισμών
Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να αντιμετωπίζει με δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και ευελιξία την επικοινωνία με τους πελάτες της παρέχοντας την καλύτερη δυνατή μορφή επικοινωνίας.Η εταιρείας μας με την εμπειρία αρκετών εγκαταστάσεων συστημάτων επικοινωνίας και δικτύων εγγυάται ποιοτική και αδιάλειπτη επικοινωνία προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε τον Σχεδιασμό την υλοποίηση και την συνεχή υποστήριξη των Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων που αντιπροσωπεύουμε, με στόχο την μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιών και την βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας στην επιχείρησής σας.
 

Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα πώλησης, εγκατάστασης & υποστήριξης Τηλεφωνικών Κέντρων.
Με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους πωλητές και τεχνικούς με συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης της NEC προκειμένου να δίνουμε ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.
NEC SL 2100 PHOTO
περισσότερα
SL-2100 τηλεφωνικό κέντρο 3 εξωτερικών γραμμών PSTN -8 εσωτερικά και κονσόλα 12 πλήκτρων
Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομική λύση επικοινωνίας, η οποία συνδυάζει το χαμηλό κόστος, την αποτελεσματικότητα, την ΙΡ τηλεφωνία, έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιασδήποτε μικρής επιχείρησης και είναι φιλική προς το περιβάλλον Έξυπνο σύστημα επικοινωνιών
Είναι εξαιρετικά οικονομικό, καθώς διαθέτει ενσωματωμένες περισσότερες λειτουργίες. Χάρη στις δυνατότητες VoIP, καθιστά προσβάσιμες τις Ενοποιημένες Επικοινωνίες στις μικρές επιχειρήσεις, ενώ μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτη λύση TDM με μελλοντικά βιώσιμες προοπτικές αναβάθμισης. Επιπλέον, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και αξιοσημείωτη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με εναλλακτικές φιλοξενούμενες λύσεις. Η επιχείρησή σας δεν έχει την «πολυτέλεια» να περιμένει σε περίπτωση που παρουσιαστεί βλάβη εξοπλισμού, αλλά ούτε και οι επικοινωνίες σας. Γι’ αυτό, το SL2100 παρέχει μια αξιόπιστη, μόνιμης λειτουργίας λύση. Με λιγότερο υλικό εξοπλισμό, λιγότερες άδειες χρήσης και λιγότερες έγνοιες για συντήρηση.
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
 
Ζητήστε μας εδώ να σας επισκεφθούμε, και να σας κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη & Προσφορά