Προστατεύστε τα πολύτιμα αγαθά σας

Χρηματοκιβώτια με υψηλό βαθμό ασφαλείας, και με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής
Εξειδικευμένες λύσεις με προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς όπου η ασφάλεια των συναλλαγών και η σωστή φύλαξη των προϊόντων έχουν πρωταρχικό ρόλο.
Διαθέτουμε και καλύπτουμε όλους τους τύπους των χρηματοκιβωτίων
Εντοιχιζόμενα, Επιδαπέδια, Επίτοιχα, Ξενοδοχείων, Βαρέως τύπου, Ενισχυμένα, Strongboxes, Λογισμικού, Πυρασφαλή, 'Οπλων, Φοριαμοί & Ερμάρια ασφαλείας Μεταλλικές κασετίνες Θήκες ταμείου
Πελάτες μας :
Δημόσιες υπηρεσίες, δήμοι, ξενοδοχεία, εργαστήρια, καταστήματα, επιχειρήσεις, εταιρείες, γραφεία και οικίες.

Domus Mobil Logica (Επίπεδο Ασφαλείας Μεσαίο)

Επίπεδο Ασφαλείας Μεσαίο • επίτοιχα χρηματοκιβώτια του ιταλικού οίκου Domus • κοπή της πόρτας με το μικρότερο διάκενο για να μην μπορούν να εισχωρήσουν διαρρηκτικά εργαλεία • ηλεκτρονικός συνδυασμός με ηχητικά και οπτικά σήματα • κωδικός χρήσης (user code) • κωδικός πασπαρτού (master code) • επιπλέον κλειδαριά ασφαλείας για επείγον ξεκλείδωμα • ο μηχανισμός της κλειδαριάς προστατεύεται από αντιδιατρητική ασπίδα προστασίας μαγγανίου με ράφι εσωτερικώς & τρύπες για εσωτερική στήριξη από μπουλόνια ασφαλείας που καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση του.

TECHNOMAX Χρηματοκιβώτια Ξενοδοχείων

Τα χρηματοκιβώτια αυτού του τύπου κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα αρίστης ποιότητας Στο πίσω και κάτω μέρος του κάθε χρηματοκιβωτίου υπάρχουν τρύπες για τη δυνατότητα βιδώματος με στριφώνια. Μεταλλικά στριφώνια και μπαταριές συμπεριλαμβάνονται. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο τέλειο φινίρισμα των προϊόντων μας, με χρώματα πολυουρεθάνης δύο συστατικών και ηλεκτροστατική βαφή πούδρας υψηλής αντοχής . Περιγραφή κλειδαριάς: Πρόκειται για αυτόματη ψηφιακή ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου, με φωτεινή οθόνη 6 ψηφίων, με δυνατότητα τοποθέτησης κωδικών από 3 έως 6 ψηφία, από τον χρήστη(πελάτη), με οπτικοηχητικές ενδείξεις ανοίγματος – κλεισίματος, χαμηλής τάσης της μπαταρίας ,εμφάνισης των ψηφίων στην οθόνη. Μεγάλη ευκολία στην χρήση της από τον πελάτη. LAP TOP SIZE 15¨. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης MASTER CODE (Συνδυασμού ανοίγματος ανάγκης) προγραμματιζόμενου όποτε κρίνεται απαραίτητο από τον Ξενοδόχο.