Επισκευές Ταμειακών Μηχανών & Φορολογικών Συστημάτων
28 Οκτωβρίου 2018
Menelaion Hotel
6 Φεβρουαρίου 2019
Επισκευές Ταμειακών Μηχανών & Φορολογικών Συστημάτων
28 Οκτωβρίου 2018
Menelaion Hotel
6 Φεβρουαρίου 2019

Η εταιρεία μας

Επί 25 και πλέον χρόνια προσπαθούμε  να διατηρούμε  υψηλά ηθικά πρότυπα, να δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας με  προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν αξία στις επιχειρήσεις  και να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ειδικευμένα  στελέχη που ανήκουν στους τομείς της πληροφορικής, των Φορολογικών Ταμειακών συστημάτων, της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και των συστημάτων ασφαλείας.

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας , είναι ο επιχειρηματίας, και οι πελάτες του.

Η ευχρηστία, η ασφάλεια και η αξιοπιστία των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, αποτελούν τους  παραμέτρους που διασφαλίζουν την αξιοπιστία την αδιάλυπτη λειτουργία και την σταθερή  ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών μας .

Η γνώσεις μας και η πολύχρονη  πείρα  στον  χώρο της τεχνολογίας έχουν  οδηγήσει την εταιρία μας στην κορυφή σε τομείς όπως τα ταμειακά συστήματα τις Ταμειακές Μηχανές, τους Φορολογικούς Μηχανισμούς και τα POS, τα συστήματα και τα λογισμικά  λιανικής πώλησης και της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης επιχειρήσεων.

Είναι γνωστά, η  συνέπεια , η ικανότητα παροχής εξειδικευμένων λύσεων σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις-πελάτες μας και η άρτια τεχνική  υποστήριξη που καθημερινά παρέχουμε.

Επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και τα καλύτερα brands για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία όλων των προϊόντων μας.

 

Θα ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε και με την δική σας επιχείρηση.

Οι προμηθευτές μας

Οι εταιρείες μας