ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ E-SENT
2 Ιανουαρίου 2024
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ
20 Ιανουαρίου 2024
ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ E-SENT
2 Ιανουαρίου 2024
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ
20 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ – ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ POS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ
Αγαπητέ μας πελάτη,
Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Ταμειακών Μηχανών που θα τους δώσει την δυνατότητα να προσαρμοστούν στις νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ και επιπλέον να μπορέσουν να συνδεθούν με τα Τερματικά Αποδοχής Καρτών POS

Η διασύνδεση σε αρκετά Τερματικά POS που είναι έτοιμα από τις Τράπεζες έχει ήδη ξεκινήσει.

Γνωρίζετε από την μέχρι τώρα συνεργασία μας ότι αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις Φορολογικές Υποχρεώσεις των πελατών μας με συνέπεια ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε εντός των χρονικών ορίων όλο το πελατολόγιό μας.
Για αυτό τον λόγο και για να περιορίσουμε τις όποιες συνέπειες – πρόστιμα μιας καθυστερημένης επέμβασης , θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε την ημερομηνία που θα γίνει η αναβάθμιση της Ταμειακής σας και η διασύνδεσή της  με το POS.

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο για να ξεκινήσουμε την διαδικασία
Τηλ. : 27310 20460 & 2731029933

Η διαδικασία πληρωμής με κάρτα αναλυτικά

  1. H συναλλαγή θα ξεκινά από την Ταμειακή Μηχανή Ο χρήστης επιλέγει «πληρωμή με κάρτα» και η Ταμειακή θα στέλνει σχετικό αίτημα στο σύστημα πληρωμών με κάρτες EFT/POS.

  2. Το σύστημα EFT/POS θα επιβεβαιώνει αυτόματα στην ταμειακή την λήψη του αιτήματος.

  3. Το POS συνδέεται στον πάροχο των υπηρεσιών πληρωμών πχ τράπεζα ή άλλη υπηρεσία πληρωμών και παίρνει την έγκριση ή όχι της συναλλαγής

  4. Το σύστημα EFT/POS ενημερώνει την ταμειακή με το τελικό αποτέλεσμα: απόρριψη ή έγκριση και με την έγκριση, στέλνει και τα στοιχεία της συναλλαγής (αριθμός συναλλαγής, κωδικός έγκρισης κ.λπ.) αλλά και δεδομένα για ολοκλήρωση της απόδειξης από την ταμειακή.

  5. Η ταμειακή μηχανή (ΦΗΜ) επιβεβαιώνει τη λήψη του τελικού αποτελέσματος. Σε περίπτωση που η επιβεβαίωση αυτή, για οποιονδήποτε λόγο, δεν τεκμηριωθεί από το σύστημα EFT/POS, τότε το EFT/POS δημιουργεί σχετική σήμανση για τη μη διεκπεραίωση της συναλλαγής από τον φορολογικό μηχανισμό.

ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ